Le Ta'iala Sili i le VM1650 Centrifuge Ato: Fa'aaliga, Meafaitino, ma Fa'apolofesa Fa'aigoa

I tulaga o mea tau alamanuia, o le VM1650 centrifuge drum o se vaega autu i faiga eseese o le vavaeeseina. O le faʻaofuofu cone o le paʻu centrifuge e faia i le SS304 / T12x75, e maualuga lona 952 mm ma ua mamanuina mo le faʻatinoina lelei. O lona afa angle o le 15 °, Q235B faʻamalosia faʻamau mafolafola ma Q235B / SQ12 mama faʻamalosia e faʻamautinoa le tumau ma le mautu i le taimi o le taotoga. E le gata i lea, o le slinger flange discharge na faia i le Q235 ma le laugutu faʻafefe o le SS304 / 10mm rod e fesoasoani i le faʻaleleia lelei. O le turbine tootoo ma le accelerator e faia i le Q235B ma le SS304 faasologa, faʻaleleia atili le faʻatinoga o le paʻu centrifuge.

O la matou kamupani o loʻo i ai se 'au o tagata tomai faʻapitoa faʻapitoa o loʻo i ai le tomai i tulaga faʻavaomalo faʻavaomalo e pei o DIN, AS, JIS ma ISO. Faatasi ai ma le loloto o le malamalama i faiga faʻapolofesa suʻesuʻega faʻapitoa, matou te faʻamautinoa o le VM1650 centrifuge drum e gaosia i le maualuga maualuga. O matou tomai i mea faʻapipiʻi e pei o le SS304 ma le Q235B faʻamautinoaina le faʻamaoni ma le umi o paʻu centrifuge, faʻafeiloaʻi manaoga faʻapitoa o talosaga tau alamanuia.

O le VM1650 centrifuge drum o se molimau i le faʻainisinia saʻo ma mea e sili ona lelei. O lona faufale gaoa ma le uelo fa'apitoa e fa'amautinoa ai e mafai ona tatalia le faigata o faiga fa'apisinisi, fa'aolaina le fa'atinoga faifaipea, fa'atuatuaina. Pe o se vaeluaga malosi-suavai poʻo isi mea faʻapisinisi, o le VM1650 centrifugal drum o se filifiliga faʻatuatuaina mo pisinisi o loʻo sailia le faʻaogaina lelei ma le tumau.

I le aotelega, o le VM1650 centrifuge drum o se molimau i le saʻo faʻainisinia ma mea e sili ona lelei. O lona faufale gaoa ma le uelo fa'apitoa e fa'amautinoa ai e mafai ona tatalia le faigata o faiga fa'apisinisi, fa'aolaina le fa'atinoga faifaipea, fa'atuatuaina. Pe o se vaeluaga malosi-suavai poʻo isi mea faʻapisinisi, o le VM1650 centrifugal drum o se filifiliga faʻatuatuaina mo pisinisi o loʻo sailia le faʻaogaina lelei ma le tumau.


Taimi meli: Iul-15-2024